NOTICIES
CursesTrail
 Croniques
Croniques de les curses realitzades...
Curses trail
 Planol curses
Planol interactiu de les curses...
Calendari
Cursa popular Vilanova del CamíAquesta es la primera cursa en la que me estrenat en el mon del running, després d'estar 2 mesos entrenant entre 2 i 3 cops a la setmana amb sortides de 10km amb poc desnivell, arriba la meva estrena com a corredor. Bé es una cursa popular amb la inscripció gratuïta a la població veïna Vilanova del Camí. Es corre un 50% pels carrers de Vilanova o sigui circuit urbà i 50% per la zona del parc fluvial i pistes de terra amb una mica de desnivell i zona de bosc.

No parteixo de cap marca mínima ni espero fer cap marca en concret, simplement desitjo acabar la cursa a prop dels meus companys de running i passar una bona estona entre amics i coneguts.

Cursa Vilanova del Camí

Abans de la cursa, ens trobem els 4 o 5 companys del grup "RED BOAR", i anem a fer un petit cafè i esmorzar lleuger en un bar al davant de la zona esportiva. Els ànims estan molt aixecats, tots tenim moltes ganes d’estrenar-nos, es la primera cursa del 2014!! Després del cafè, anem a canviar-nos i fem l'escalfament.

Son les 11 del mati, comença la cursa sortint des del parc fluvial, 324 corredors surten molt animats amb un ritme molt alt, jo també m'animo gracies als meus companys que veig com tiren i avancem posicions ràpidament... (si ells o fan, jo també haig de poder seguir aquest ritme), apreto i fem la volta al parc fluvial en pocs minuts. Seguidament entrem a la zona urbana, 2 dels meus companys es comencen a distanciar i jo hem quedo amb el Xavi mantenint un bon ritme de cursa i anant avançant posicions de mica en mica.

Un cop hem fet tota la volta al circuit urbà, la gent ja s'ha anat col•locant segons el seu nivell i ja es comencen a distingir els grups. Jo segueixo en un grup molt números en una zona mitja alta de les posicions, crec que vaig entre els 100-150 primers. Entrem altre cop al parc fluvial i comença la part mes dura de la cursa, amb un desnivell de 50-100m fem una pujada per una pista de terra en la qual per sorpresa meva, atrapo a varis corredors "incloent al Xavi" i els avanço durant la pujada. Hem sento fort i m’animo al veure que puc tirar força en aquest tipus de terreny però arriba la baixada i tot i que intento agafar un bon ritme, noto com alguns corredors m’atrapen fàcilment i que jo malgasto molta energia fent trepitjades molt llargues i fortes... peco de novell en circuit de muntanya i hem passen alguns corredors. Per sort ja nomes queden uns 2km per arribar a meta amb una pista bastant plana i apretant força aconsegueixo arribar sense perdre gaires posicions. Al final he aconseguit un temps de 46min i he arribat en la posició 104.

El cansament es fa notar i ràpidament tinc de veure alguna cosa per a treure’m la sensació de sang i sequedat de la boca. Tot i el patiment, estic molt content, he acabat amb bon ritme la meva primera cursa i hem veig molt animat i ja desitjant fent la propera per a veure si puc millorar. Les sensacions de tornar a una competició esportiva després de mes de 5 anys sense competir, han sigut molt bones. Repetirem!

Data: 09/03/2014
Posició: 104
Temps: 0:46:20 min
Distancia: 10 km
Tipus: urban/trail
Desnivell positiu: +200m
Incrits: 324

+INFO

Curses trail Curses trail Curses trail
Drets reservats Copyright © 2015 www.cursestrail.cat