NOTICIES
CursesTrail
 Croniques
Croniques de les curses realitzades...
Curses trail
 Planol curses
Planol interactiu de les curses...
Calendari
Cursa bombers BCN 2014
Surt el sol, es un diumenge d'abril, m'aixeco encara amb una mica de desgast de la nit del dissabte, son les 7:00 del mati, menjo alguna cosa hem poso la samarreta tècnica que també es el dorsal i hem dirigeixo amb els meus companys de running per anar cap a BCN a fer la cursa dels bombers.

Ens trobem a la gasolinera dels Brucs, fem un cafè mentre comentem la jugada i veiem que varis grups de corredors de la zona també han fet el mateix pensament que nosaltres. El restaurant de la gasolinera sembla el punt de sortida de la cursa. Acabem el cafè i ens repartim en els cotxes, tot a punt per anar a BCN.

Arribem a BCN, aquí ens trobem amb un parell de companys mes, ja estem tot el grup de "RED BOARS" a punt per córrer els 10k pels carrers de Barcelona. El dia abans ja vam anar a buscar els dorsals i l'ambient era espectacular. Nike te un gran equip de publicitat i va organitzar una sala amb merchandansing on a part de recollir el dorsal, podies rebre informació sobre la teva petjada, ritmes, fisiologia, i comprar material de running de la marca Nike.

Cursa bombers BCN

Ens dirigim cap a la zona de sortida on trobem tota la multitud, es la meva segona cursa i hem quedo bocabadat al veure la marea blanca que cobreix tota l'avinguda, veig els inflables de la sortida i la meva primera reacció es treure el mòbil i immortalitzar aquesta panoràmica.

Anem fins a una zona on varis corredors estan escalfant i comencem a realitzar voltes al trote i estiraments. La cursa esta a punt de començar!

Sentim els avisos per els altaveus i anem cadascú al seu calaix, aquesta cursa al ser tant multitudinària, es reparteix la gent en calaixos segons el seu nivell. Jo al ser el primer cop que vinc tinc de sortir des del darrera... Per sort un cop estàs a dins, pots anar avançant de mica en mica i acostar-te a les posicions mes davanteres. Estic molt motivat, esta sonant la banda sonora de la sèrie "Juego de Tronos", la gent anima molt i tothom te moltes ganes de començar. En el escenari que hi ha, fan un briefing animant encara mes als corredors i comença la cursa!!

Surto en mig del embut de gent i a la que puc pujo en un acera i començo a augmentar el meu ritme i a passar als mes lents. L'avinguda es llarga, crec que el circuit es tipus rectangular, per lo que pràcticament nomes s'ha d'esquivar la gent i anar recte. De mica en mica vaig avançant i passo el globus de 50", 48", 46"... Ja estem a la meitat del circuit i hem sento molt bé físicament, segurament es deu a que al tenir tanta gent i no poder córrer al 100% del que puc donar, estic reservant moltes forces. La meva intenció es baixar dels 46 minuts, segueixo avançant a la gent i hem poso el repte d'agafar al globus de 44".

Estem arribant als últims 3 km de la cursa, ara fa un pel de baixada i es veu amb molta claredat la marea blanca com avança corrent cap a la meta. Es una visió espectacular! A mes a mes, hi ha molta gent animant al voltant de la cursa i encara que es un circuit molt recte i senzill, al tenir d'anar avançant a la gent et fa estar 100% concentrat per a no entrebancar amb els altres i no caure.
Arribem a la part final, hem passat per un parell de carrers, ens han refrescat una mica els bombers i ara ja estem encaminant el últim kilòmetre. Vull fer el esprint final, però tinc tanta gent al davant que mes impossible avançar mes ràpid. Tot i això crec que milloraré el meu temps, ja veig la meta, la cursa no se ma fet llarga, de forces he anat molt bé i hem prenc el plaer de fer posturetes a la càmera al traspassar l'arribada. Al final he baixat als 43 minuts la meva marca, així doncs objectius complerts. Una cursa que et carrega d'energia i positivisme per començar en el mon del running.

Data: 13/04/2014
Posició: 2354
Temps: 0:43:46 min
Distancia: 10 km
Tipus: urban
Desnivell positiu: +0m
Incrits: 22215

+INFO

Curses trail Curses trail Curses trail
Drets reservats Copyright © 2015 www.cursestrail.cat